1000 KG MANUEL MAKASLI KALIP TAŞIMA ARABASI
1 TON KALIP TAŞIMA ARABASI

ÜRÜN KODU

KAPASİTE

MİN. TABLA YÜKSEKLİĞİ

MAX. TABLA YÜKSEKLİĞİ

TABLA GENİŞLİĞİ

TABLA UZUNLUĞU

AĞIRLIĞI

: TF100

: 1000 KG

: 38 CM

: 99 CM

: 51 CM

: 101 CM

: 140 KG

TF100 KALIP TAŞIMA ARABASI ÖLÇÜLER
TF100 TEKNİK DÖKÜMAN

KALIP TAŞIMA ARABASI NEDİR?

Kalıp taşıma arabaları ağır kalıpları veya çeşitli ağır parçaları bir yerden bir yere transfer etmek amacıyla kullanılabileceği gibi, bu parçaları raflara yerleştirmek ve ya atölye ortamında aşağı yukarı hareket kabiliyeti sayesinde tamir, bakım işlemlerinde de kullanılabilmektedir.

Makaslı kalıp taşıma arabası aynı zamanda hareketli manuel makaslı platform, hareketli manuel makaslı platform, makaslı platform, makaslı kalıp taşıma arabası, makaslı kalıp taşıma platformu, ağır yük taşıma arabası, ağır yük taşıma platformu, makaslı manuel platform gibi farklı farklı isimlerle de tanımlanabilmektedir.

KALIP TAŞIMA ARABASI NASIL ÇALIŞIR?

Ağır yüklerin kaldırılması ve taşınmasına yönelik tasarlanan kalıp taşıma arabası platformunun yukarı ve aşağı hareketi altındaki makaslara bağlı olan hidrolik piston vasıtası ile sağlanmaktadır, bu kaldırma işlemi yapılırken ayak ile basarak pompalanan kaldırma pedalı kullanılır, indirme işlemi ise tutma kolundaki elcik ile hız ayarlı bir biçimde kolaylıkla yapılır.

KALIP TAŞIMA ARABASI NASIL SEÇİLİR?

Kalıp taşıma arabası seçerken kaldırma ve taşıma  yapılacak maksimum yükünüzü bilmeniz ve ona göre ürün seçmeniz gerekmektedir. Ürün seçerken ayrıca kalıp taşıma arabasının minimum ve maksimum kaldırma yüksekliklerinin çalışma için yeterli olup olmadığına ve platform tabla ölçülerinin yapılmak istenilen işe uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir.

KALIP TAŞIMA ARABASI BAKIMI NASIL YAPILIR?

Kalıp taşıma arabası bakımı da diğer yük kaldırma-taşıma araçlarında olduğu gibi aksatılmamalıdır. Uzman kişiler bilinçli bir biçimde gerekli bakım ve kontrolleri yaparken iş güvenliği her zaman ön planda tutulmalıdır. Tüm hidrolik ve mekanik kontroller düzenli yapılmalı, eklemler yağlanmalı, tekerlerin ,frenin, makasların ve diğer bağlantıların sağlamlığından emin olunmalıdır.

Sipariş ve diğer tüm talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

02163141034
05333700272